Belangrijk: De bescherming van je gegevens (AVG)

Als professional organizer hanteer ik de beroepscode van de NBPO, en ga ik zorgvuldig met gegevens om van mensen waar ik contact mee heb en die mijn klant zijn – of worden.

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Vanaf die datum geldt dezelfde privacywetgeving in de hele EU. Voor ondernemers zoals ik geldt dan de verplichting om iedereen die van mijn website en diensten gebruik maakt, te laten weten welke gegevens ik verzamel en wat ik daarmee doe. Ik mag namelijk niet zomaar gegevens verwerken; daar heb ik een zogeheten wettelijke grondslag voor nodig.

In mijn Privacyverklaring staat deze wettelijke grondslag. Ik schrijf daar o.a. in welke gegevens ik verzamel, waarom ik ze opsla, en hoe lang ik ze bewaar.

Omdat je mijn website bezoekt, en/of ingeschreven bent voor mijn nieuwsbrief, wil ik je vragen om mijn Privacyverklaring te lezen. En neem bij vragen contact met mij op.

Alle bedrijven, groot en klein, moeten per 25 mei a.s. deze verklaring opgesteld en openbaar hebben. Ben je ook ondernemer en heb je het nog niet op orde, kijk dan in ieder geval en zo snel mogelijk voor tips en voorbeelden op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.