Foto’s vertellen een verhaal

Tijd is kostbaar, en foto’s daardoor ook. Want foto’s hebben tijd, mensen, gebeurtenissen, ontwikkelingen, spullen vastgelegd. Hoe mooi is het niet om met foto’s een verhaal te vertellen, een tijdlijn of een generatie te laten zien? Dat kan heel uitgebreid, maar ook klein en overzichtelijk. 

Ik help je graag op weg of maak samen met je een waardevol overzicht, al dan niet uitgewerkt in een affiche, of boek. Of een tijdlijn op een muur, met ingelijste foto’s. Het speurwerk kunnen we samen doen, of ik doe het alleen, met duidelijke afspraken. Als er foto’s ingescand moeten worden, kan ik daar ook voor zorgen. 

Wil je met mij aan de slag met een fotoverhaal: laten we eerst kennismaken; dat is gratis. We bespreken het doel en de mogelijkheden. Mijn uurbedrag is 65,- (dit is incl. BTW) als we samen aan de slag gaan, en € 50,- als ik het alleen doe (met duidelijke afspraken natuurlijk). Bij reistijden langer dan een half uur reken ik een klein bedrag aan reiskosten.


Maak van je foto’s een boek of een collage

Een fotoboek maken is een tijdrovend karwei. En hoe leuk kan het zijn om ermee bezig te zijn – en hoe fijn en waardevol is het, als het boek klaar is! Maak er tijd voor, neem de stap om het te gaan doen. Vind je die stap juist zo lastig – omdat je misschien erg veel foto’s hebt? Ik kan je helpen met het maken van een stappenplan. Door het doel van het boek te bepalen, is het vaak al makkelijker om keuzes te maken. We kunnen samen sorteren, en als je wilt kan ik ook het boek (fysiek of digitaal) voor je maken. Knippen en plakken, inscannen en plaatsen, ik heb er in mijn leven al veel gemaakt! 

  

Een collage van een bepaalde gebeurtenis of tijd is ook een mooie manier om de foto’s niet ongebruikt te laten. Ook daarvan heb er in mijn leven al veel gemaakt. Met mijn grafische achtergrond maak ik er een mooi geheel van. Er er zijn nog vele andere mogelijkheden. Voor iemand die 30 werd heb ik van 30 x 30 digitale foto’s (van elk levensjaar 30 foto’s, een deel heb ik ingescand) een digitaal mozaïek gemaakt en die bij de fotograaf af laten drukken. Een grote wereldkaart, opgebouwd uit die 900 foto’s. Een leuk karwei, en een geweldig resultaat. En je blijft er naar kijken.

Wil je graag aan de slag met mij? Het kennismakingsgesprek is gratis, we bespreken dan de mogelijkheden. Vervolgens kun je kiezen uit vier opties:


 • PLAN VAN AANPAK

  = 2 uur; kosten € 130,- (incl. BTW)

 • PLAN VAN AANPAK + SAMEN OPSTARTEN

  = 2 x 2 uur; kosten € 260,- (incl. BTW)

 • PLAN VAN AANPAK + SAMEN AAN DE SLAG

  (tijd en kosten in overleg)

 • PLAN VAN AANPAK + IK DOE ALLES

  (tijd en kosten in overleg)


Bij reistijden langer dan een half uur reken ik een klein bedrag aan reiskosten.

Zullen we aan de slag gaan? Maak een afspraak voor een kennismaking!