Over Ellen

 

Sinds 2000 ben ik zelfstandig professional organizer, het geweldige beroep waarmee ik mijzelf en mijn klanten blij maak. Mijn hele leven vind ik het al leuk om slimme organiseeroplossingen te bedenken, ruimtes goed te gebruiken, en handige overzichten te maken. Zowel voor thuis als in werksituaties. Het geeft zo’n voldaan gevoel als ik met soms enkele praktische ingrepen, mensen (eindelijk) de ruimte kan geven om op een andere manier te leven en te werken! Het is zo jammer als je niet toekomt aan de dingen die je echt graag wil doen. Uitpuilende kasten of volgepropte agenda’s, een rommelige werkplek of een onoverzichtelijke beeldbank, ik ga samen met de mensen aan de slag in huis, kantoor of atelier. Ik heb veel geduld en werk graag met mensen die open staan voor nieuwe dingen. Ik heb enkele planners ontwikkeld, die vooral creatievelingen en drukke millennials kunnen helpen om te zorgen dat ze de dingen doen die ze willen, en af en toe móeten doen.

Mijn gezin en familie is mijn basis. Ik hou van buiten zijn, foto’s maken, op de fiets naar mijn werk gaan, op reis zijn, aan een kustlijn staan en creatieve oplossingen bedenken voor allerlei zaken. Ik vind het leuk én belangrijk om op de hoogte te blijven van zaken waar ik in mijn werk mee te maken krijg. Ik doe kennis en inspiratie op bij andere ondernemers, trainingen, workshops en congressen in Nederland, USA en Groot Brittannië, én door samenwerkingen met collega-organizers.

 


Ik ben sinds 2000 lid van de NBPO, de Nederlandse Beroepsvereniging van professional Organizers, en ben één van de zes trainers van de NBPO Basistraining professional organizer. De NBPO is mijn achterban, van collega’s en professionaliteit. Mijn jarenlange ervaring heeft mij veel expertise opgeleverd, en het is zo leuk dat ik die kan overdragen aan de deelnemers van de Basistraining! Startende collega’s bied ik daarnaast graag coaching om hun bedrijf van de grond te laten komen.


Sinds 2017 ben ik lid van de APPO, de Amerikaanse vereniging van Foto Organizers. Fijn om daar veel expertise en kennis te halen, waardoor ik nóg professioneler aan foto organizing opdrachten kan werken.