Je foto’s eindelijk uitgezocht

Er zijn nog miljoenen papieren (analoge) foto’s in albums, op zolders en in schoenendozen, wachtend om uitgezocht en eventueel gedigitaliseerd te worden. De albums kijken je aan, de stapels knagen aan je geweten … En ondertussen blijven de foto’s in de dozen zitten. Gek toch, want als je aan een willekeurig persoon vraagt wat hij of zij meeneemt bij brand in huis zijn het… de foto’s! Tijd om daar aandacht aan te besteden!

Ik help je erbij. Met het inventariseren, keuzes maken, ordenen, beslissingen nemen hoe je ze wil bewaren, en eventueel het inscannen. 

Het doel is om díe foto’s te bewaren, díe te kiezen, die de meeste waarde hebben, en ze ook veilig te stellen voor de volgende generatie, voor de toekomst. En daarnaast, er ook nú plezier van te hebben.

Wil je met mij of door mij je foto’s (laten) organizen: het kennismakingsgesprek is gratis. We bespreken dan wat er met de foto’s moet gebeuren en hoe we dat gaan doen. En hoeveel tijd het gaat kosten. Mijn uurbedrag is 65,- (dit is incl. BTW) als we de foto’s samen organizen, en € 50,- als ik het alleen doe (met duidelijke afspraken natuurlijk). Bij reistijden langer dan een half uur reken ik een klein bedrag aan reiskosten. Ik bied het volgende ‘fotopakket’ aan:


‘Orde in de fotochaos’
6 uur sorteren en organiseren: kosten € 375,- (incl. BTW). Uit te breiden met een extra pakket of uren. 

Wat krijg je:

  • 2 x 3 of 3 x 2 uur samen werken
  • huiswerk tussen de afspraken in
  • kwalitatief goede fotodozen, waar ze, incl. tabs in worden opgeborgen
  • korting op een aanvullende afspraak

Zullen we aan de slag gaan? Maak een afspraak voor een kennismaking!

Wil je alvast zelf aan de slag? Hier zijn 6 handige foto organizing tips.